Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Linkuri Ghidoo, tag: viitor

older | 1 | 2 | (Page 3)

  0 0

  Si parca vad in ei doi antreprenori de succes. Tot ce simt ca trebuie sa fac la acest moment, este sa am grija de “penele lor”, pentru ca la momentul potrivit sa isi poata lua “zborul”, ca doi vulturi curajosi ce sunt.(...)

  0 0

  Iti vine sau nu sa crezi dar, potrivit cercetatorilor, incalzirea globala poate provoca in viitor o micsoare a tuturor animalelor de pe pamant, inclusiv a oamenilor. Asadar, schimbarea climei determinata de scaparea de sub control a incalzirii globale determinate de industrie este pe cale sa ne transforme urmasii in pitici. (...)

  0 0

  Inca din antichitate, oamenii au tesut in jurul nucilor o deasa retea de superstitii, simboluri, semnificatii ale viselor, mituri si legende. Foarte populare in toate culturile lumii, prezente in numeroase traditii si obiceiuri, nucile sunt, in general, un simbol al belsugului, abundentei. (...)

  0 0

  RENEXPO® SOLAR Sprijină* dezvoltarea energiei solare pentru un viitor energetic eficient în România Pr TOTAL comunicate de presa(...)

  0 0

  Cel mai bun tutorial pentru programul VivaSMS! Trebuie doar sa il cititi. Nu va oblig sa faceti cont sau sa intrati in program. Cititi-l si apoi faceti alegerea potrivita.(...)

  0 0
 • 11/23/13--10:05: Intr-o lupta de putere
 • N-am ştiut de ce trebuia să-mi potrivesc cuvintele de fiecare dată când vorbeam cu tine şi cu atât mai puţin de ce o făceam din instinct, ca într-un soi de luptă de putere pentru viitorul celuilalt(...)

  0 0

  Catalina Verinceanu este o incorigibila, pasionata calatoare. Daca nu se poate impiedica sa descopere mereu, alaturi de sotul ei, noi zone, pline de pitoresc si adanci semnificatii ale lumii reale, calatoriile sale in universul spiritual, ocult, au facut-o deja cunoscuta unui mare numar de oameni interesati de ceea ce se ascunde in spatele aparentei(...)

  0 0

  Foarte putini scriitori de SF (science fiction) au avut o viata la fel de plina de culoare si inedit precum Philip K. Dick. Nu numai ca a fost extrem de prolific in scrieri, opera sa cuprinzand 44 de romane si 121 de povestiri scurte - avand in vedere ca a murit in 1982, la varsta de 53 de ani - dar a fost cumva faimos si din pricina inclinatiei sa(...)

  0 0

  Calatoria in timp si teleportarea vor trebui sa mai astepte. Ne mai poate lua cateva secole pentru a ajunge sa punem la punct aceste tehnologii. Dar, in urmatoarele decenii, vom intelege materia neagra, poate ca vom testa teoria corzilor, vom descoperi planete ce gazduiesc viata, si poate vom avea Brain 2.0 / Creier 2.0, un lucru ce va permite const(...)

  0 0

  "Prietenii cu beneficii" sau mai bine suna in engleza "friends with benefits" este o gaselnita relationala pe care, desigur, o adopta, de obicei, mai multe categorii de persoane: adultii trecuti deja prin relatii amare,care nu mai vor complicatii sau acel soi de oameni deschisi a minte si la buzunar care nu vor relatii serioase. Un "prieten(...)

  0 0

  Sistemele de iluminat cu LED – un pas mai aproape pentru un viitor verde(...)

  0 0

  Ghetele de dama casual vor ramane la moda si anul viitor(...)

  0 0

  Descopera idei de proiecte care iti pot aduce bani prin intermediul internetului, indiferent de persoana sau domeniu de activitate. Perseverenta garanteaza succesul.(...)

  0 0

  Ofera-i copilului tau cea mai buna gradinita pentru un viitor stralucit(...)

  0 0

  Sisteme de incalzire in pardoseala - o investitie in viitor(...)

  0 0

  Masinile de spalat rufe samsung - o investie de viitor(...)

  0 0

  Afla ce iti rezerva astrele pentru anul viitor daca esti Scorpion, pe Zenivers.ro!(...)

  0 0

  Timpul nu există decât ca o altă dimensiune a lumii, dar îl inventezi prin subiectivismul tău, prin limitările tale, creându-ţi astfel propria ta realitate. Dacă nu ai înţeles încă cu limpezime acest lucru, Osho ne oferă o comparaţie foarte sugestivă despre felul cum percepem trecutul şi viitorul... (...)

  0 0

  Chiar şi cele mai obişnuite aspecte din viaţa cotidiană chinezească sunt pătrunse de spiritul Cărţii schimbărilor, de la ghicitorii întâlniţi pe stradă, gata să-ţi îţi ofere un oracol, să-ţi destăinuie ce-ţi rezervă viitorul până la inscripţiile din I Ching ce împodobesc casele. (...)

  0 0

  Apa, un element simbolic cu multiple valențe, avea un rol important: "Fetele puneau apăîntr-o strachină, luau un ban, făceau cruce pe marginea străchinii, zicând, "Să sară banu / Dacă mă mărit până la anu,/ dacă nu mă mărit până la anu / Să nu sară banu," și, după aceea, dădeau drumul monedei în apă. (...)

older | 1 | 2 | (Page 3)